Telefon0744 648 405 / 0743 179 790
Program9:00am - 9:00pm
Telefon0744 648 405 / 0743 179 790
Program9:00am - 9:00pm

Tapițerii casnice

CURĂȚARE TAPIȚERII DIN MATERIAL TEXTIL SAU DIN PIELE

Odată la șase luni, se recomandă curățarea și igienizarea saltelelorși a canapelelor pentru păstrarea  mirosului plăcut și îndepărtarea bacteriilor și tuturor microbilor . Prin sistemul de injecție-extracție și spălarea cu abur, noi vă asigurăm un somn liniștit.

Curățătorie covoare – Curățare canapele, fotolii, scaune, saltele și alte tapițerii …

Sănătatea noastră începe cu un mediu curat. Dar curățenia nu se reduce doar la aspirarea covoarelor, ștergerea praful, curățarea pardoselilor, dezinfectare băilor și bucătăriilor. O curățenie desăvârșită înseamnă efectuarea regulată a unei curățenii generale în profunzime. Pentru a fi siguri de eficiența acestui tip de curățenie, nu trebuie să pierdem din vedere curățarea covoarelor sau mochetelor, curățarea canapelelor și fotoliilor, curățarea scaunelor tapițate, curățarea saltelelor.

[Continua sa citesti…]

Folosim cookie-uri pentru a oferi o experienta mai buna de navigare pe site-ul nostru, pentru a analiza traficul de pe site, pentru a personaliza continutul si pentru a servi anunturi directionate. Prin apasarea butonul de confirmare sau prin continuarea navigarii pe site-ul nostru, sunteti de acord ca site-ul nostru sa stocheze cookie-uri in browser-ul dumneavoastra.